Csapatépítő nap - Braun Építőanyag-Centrum

2020.09.19

Csapatépítés - szervezetfejlesztési alapokon


Vannak helyzetek, amikor egy csapatépítő tréning komoly célok megfogalmazásának és a közös célok iránti elköteleződésnek adnak tökéletes teret, keretet. Ehhez pedig mi nyújtjuk a támogatást, szakmai segítséget. 


Ki így, ki úgy készül a második hullámra. Igazán jó példával jár elöl a székesfehérvári Hufbau-Braun, hiszen tudják, hogy nehezebb időszakokban az emberi faktor a legfontosabb. A menedzsment komolyan odafigyel arra, hogy a karanténhelyzetben kialakult nehézségek ellentételezésére mind szellemileg, mind lelkileg is megerősítsék a kollégáikat. 

A Csapatépítő nap keretében egy ráhangolódást segítő játékot követően, több mint 60 dolgozójuk hallgatta azt a testnevelés- és sporttudományban jártas, neves szakembert, aki szövetségi kapitányként és kézilabdaedzőként, a legjobb eredményeket érte el szakmájában: Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora tartott előadást a csapatról, annak működéséről, dinamikájáról.

A Lightsome legénységének a jó előadás után nem volt nehéz dolga, mert a csapatban mindenki úgy érezte, hogy valami új kezdődött el.  A jelenlévők egymást segítve, együttműködve, vidáman kezdtek a szabadtéri feladatokba, pedig szombat is volt, meleg is volt, kötelező is volt. 

Köszönjük a felkérést, számunkra is élmény volt! 

#szervezetfejlesztés #lightsome #hufbaubraun #csapatépítés #mertegységbenazerő