Rólunk mondták

"Boros Lacival évek óta dolgozunk együtt különböző szakmai kihívások kapcsán. Az elmúlt 1,5 évben 3 nagy projektet valósítottunk meg a támogatásával:

Termelési Egységvezetők vezetői és szakmai képzése; Toborzási tevékenység felmérése és fejlesztése; Mentoring rendszer fejlesztése az új belépő munkavállalók körében"

Harazin Tibor

HR menedzser

"Engedjétek meg, hogy megköszönjem a szombati csapatépítő napunkon való közreműködéseteket, fantasztikus volt, sok-sok tanulsággal"

Kindl Virág

Marketing vezető

"A Korona-vírus átírta az eredeti terveket, viszont a mindkét oldalon meglévő folyamatos rugalmasságnak köszönhetően és az online lehetőségek kiaknázásával végül sikeresebbnek értékeljük a tréninget, mintha az eredeti tervek szerinti két napos hagyományos képzés valósult volna meg."

Rudasits Ákos

Head of Online Operations and Support


Referenciák


Szervezetfejlesztés a gyakorlatban

Az elmúlt években számos program valósult meg közreműködésünkkel, melyekről időről-időre színes blogbejegyzéseinkben számolunk be. Tesszük ezt azért, hogy a szervezetfejlesztési projektek sokféleségét, érdekességét bemutassuk - hiszen minden megoldandó probléma, minden cég, cégkultúra egyéni, más és más. Vannak egészen rövid, de annál sikeresebb megbízásaink, és zajlanak fél-másfél évet felölelő projektjeink is. 

Több barátunk, kedves ismerősünk, volt kollégánk ösztönösen érzi, tulajdonosként, jó vezetőként tudja, hogy a változásokhoz rugalmasan alkalmazkodni létfontosságú a sikeres üzleti érvényesüléshez, a kitűzött célok eléréséhez. A saját projektek mellett az ő tapasztalataikról, döntéseikről, sikereikről és kudarcaikról is szólnak ezek a bejegyzések, melyek írását a pandémia kezdetekor, még 2020-ban kezdtünk el Karantén-interjúk címmel. Megoldhatatlannak tűnő problémák?