Aktualitások, hírek, beszámolók

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!


Lightsome partner, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach minőségügyi szakmérnök, auditor

Te is tapasztaltad már, hogy nem elég egyszer elmondani valamit, hogy valóban átmenjen a gyakorlatba? Azt hiszem, otthon, a családunkban mindannyian tapasztaltunk hasonlót, de ez a munkában is pontosan így működik. A következő kékgalléros fejlesztéssel kapcsolatos történetem is erre mutat rá: ha változást akarsz elérni, bizony kevés, ha egyszer...

Ha szervezetfejlesztésre gondolunk, akkor többeknek milliárdos cégek, több száz alkalmazott, hónapokig tartó közös munka jut elsőre eszébe. A változások bevezetése és fenntartása nem jelent mindig hosszú, fárasztó folyamatot és emiatt elrettentő kihívást.

Boros László - Üzleti mentor. Ez is én vagyok. Az úgy történt, hogy azt vettem észre, hogy a szervezetfejlesztés mellett az elmúlt években szinte észrevétlenül, oldalágként "kinőtt" egy másik "szeretem-munka", melynek során nem cégeknek, vállalatoknak, hanem olyan embereknek segítettem fejlődni, dönteni vagy továbblépni, akiknek szükségük volt a...

A LIGHTSOME-staféta továbbindult. Az interjúsorozat második részében Boros Lászlót kérdeztük, pályáról, családról, sikerről. Bori, mert mindenki így hívja szeret magáról beszélni, így Hegedűs Ágotának nem volt nehéz dolga, a szervezetfejlesztési kérdések mellett "kisszínesek" is kérdeződtek, amikre alább olvashatják a válaszokat:

BL.: Minden cég végez szervezetfejlesztést, szívből, érzésből, zsigerből, ösztönből, de ez nehéz, és költséges dolog. Székesfehérvár ékszerdoboza a könyvesbolt is, és a pékség is. A mosolygás, és a kiszolgálás adja ezt az érzést. Hogy működhetett a járvány alatt mindez? Mi történt, vagy mi nem?

Gara Kata

2020.05.22

Lightsome partner, szupervízor-coach, angol nyelvű tréner

Megoldásfókuszú szemléletre vágysz?