Velux Magyarország Kft. - értékesítést támogató program

2020.07.30

"Nem minden változás jelent haladást, viszont változás nélkül nincs haladás."

John C. Maxwell


Öröm olyan megbízókkal, partnerekkel együtt dolgoznunk, akik átlátják, megértik és aktív részvételükkel támogatják a szervezetfejlesztési szemléletű képzési folyamatot, melyet együtt alakítottunk ki számukra. 

Köszönet a Velux Magyarország Kft. munkatársainak Szotlár Judit HR business partnernek és Rudasits Ákos Head of Online Operations-nek a nyitottságért, gyors döntésekért!


A képzést megtartó Benke Brigitta angol-német nyelvű tréner kollegánk így látta:

"Ez a munka az előkészítéstől az utolsó modulig tartogatott izgalmakat. Nemzetközi csapattal dolgoztunk, idegen nyelven - alaposan meg szerettem volna tervezni mindent, hogy felkészült legyek. Aztán a járványhelyzet ezt áthúzta. Végül nagyon örülök, hogy a partnerünk elfogadta a javaslatot, hogy dolgozzuk át az egész programot online csatornára.
Folyamatos tanulás volt nekem, nekünk is, erősen a komfortzónámon kívül. A végén mindannyian úgy értékeltük, hogy sikeres volt a tréning, de főleg az együttműködésünk vizsgázott jól. A siker titka egyértelműen az összes érintett nyílt kommunikációja volt, és azt gondolom, extrém rugalmasak voltunk. Ehhez nagyon bíznunk kellett egymásban, ez több nehéz pillanaton átlendített. Örülök, hogy megcsináltuk!"

Visszaigazolás is érkezett a Veluxtól:

"Szervezetfejlesztési projekt keretében dolgoztunk együtt a Lightsome-mal, hogy vevőszolgálatos csapatunknál a sales-elemeket tudjuk fejleszteni. A Korona-vírus átírta az eredeti terveket, viszont a mindkét oldalon meglévő folyamatos rugalmasságnak köszönhetően és az online lehetőségek kiaknázásával végül sikeresebbnek értékeljük a training-et, mintha az eredeti tervek szerinti két napos hagyományos képzés valósult volna meg. A megnövekedett munkamennyiség (online értékesítés) miatt több részre kellett bontanunk az oktatási folyamatot, illetve beépítettünk egy vezetői konzultációs sorozatot is.
A Lightsome munkatársai folyamatosan figyeltek az igényeinkre, illetve a változó piaci környezetre. A folyamat eredményeképp - a program 10 hete alatt - a kollégák képessé váltak a proaktív ügyfélkezelésre, az aktív értékesítésre és az együttműködésük is fejlődött."

#szervezetfejlesztés #velux #lightsome #igazodniamegváltozottkörülményekhez